Over ons

Hier bij PhoneLife vind je altijd de nieuwste producten die je telefoon een langer en mooier leven geven. Sinds de lancering van de winkel in 2011 leverden we accessoires voor mobiele telefoons, tablets, smartwatches en andere apparaten van de meeste fabrikanten, zoals Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Huawei, HTC en LG aan honderden tevreden klanten.

We doen ons uiterste best om altijd hoesjes voor nieuwe telefoons, tablets en smartwatches aan te kunnen bieden al voordat deze worden uitgebracht, zodat je vanaf het eerste moment je apparaat kunt beschermen.

PhoneLife heeft een van de grootste assortimenten van Nederland met accessoires voor zowel nieuwere als oudere apparaten en heeft uitgebreide ervaring met alle soorten accessoires voor mobiele apparaten.

Jouw mening is belangrijk voor ons. Neem gerust contact met ons op als je een opmerking hebt, of deze nu positief of negatief is. Neem contact op met onze klantenservice en laat je mening horen.

De winkel is altijd open. Dag en nacht - 365 dagen per jaar. Winkel wanneer het jou uitkomt! Je betaalt zeker en veilig met Klarna. Kies uit betalen op factuur, in termijnen, per creditcard, overschrijving of een actie van Klarna. Daarna sturen we jouw producten naar je op - snel en handig!

Bedrijfsgegevens

PhoneLife (PhoneLife AB)
Org.nr: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Zweden

(LET OP - Alleen postadres, geen bezoekadres)

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.Meer informatie