Cookie- & persoonsgegevensbeleid

Dit beleid heeft betrekking op hoe PhoneLife, PL Sverige AB org.nr. 556913-5386, je persoonsgegevens verzamelt, gebruikt, deelt en bewaart in overeenstemming met de AVG. Wij willen dat je je veilig voelt wanneer je bij ons winkelt en willen dit beleid gebruiken om op transparante wijze te laten zien hoe wij je gegevens verwerken.

Welke gegevens verzamelen we en waarom?
We verzamelen gegevens van jou om je een gebruiksvriendelijke winkelervaring te kunnen bieden en om je bestellingen te kunnen versturen. Houd er rekening mee dat gegevens die nodig zijn om te voldoen aan koopovereenkomsten, garanties, retouren en boekhoudkundige eisen niet kunnen worden verwijderd.

Als je contact opneemt met onze klantenservice worden de gegevens bewaard tot je zelf om verwijdering vraagt. Als je in verband met je aankoop ervoor hebt gekozen om je aan te melden voor onze mailing, zul je informatie, nieuws en persoonlijke aanbevelingen ontvangen totdat je ervoor kiest om je af te melden. Dit kun je doen door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Houd er rekening mee dat we bij aankoop in de winkel altijd bestellingsgerelateerde e-mails, zoals een bestelbevestiging, leveringsbericht, retourinformatie en follow-up van je bestelling versturen.

Om je een bruikbare, aangepaste, moderne en goede winkelervaring te bieden, maken wij gebruik van cookies. Deze slaan bijvoorbeeld producten op die je in het winkelmandje plaatst, voorkomen fraude bij het afrekenen bij de kassa en beheren andere functies die nodig zijn om de webwinkel bruikbaar te maken. Cookies slaan ook informatie op om aangepaste productaanbevelingen op de website en advertenties op Facebook en in het advertentienetwerk van Google weer te geven. Cookies worden ook gebruikt om statistieken te verzamelen over hoe onze website wordt gebruikt om deze te ontwikkelen en te verbeteren.

Als je geen cookies wilt gebruiken, kun je ervoor kiezen om een of meerdere cookies in de browser uit te schakelen. Houd er rekening mee dat de winkel mogelijk niet meer werkt als je cookies uitschakelt. Je kunt opgeslagen cookies ook verwijderen nadat je onze online winkel hebt bezocht en bij ons hebt gewinkeld zonder dat dit gevolgen heeft voor je aankoop.

Veilige opslag van je persoonsgegevens
Het is voor ons van het grootste belang dat je persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden verwerkt en opgeslagen. We wisselen nooit gegevens uit en verkopen geen gegevens aan derden. Je gegevens worden altijd versleuteld opgeslagen. Als je gegevens toch gedeeld moeten worden, zoals met betaal- en transportleveranciers om je bestellingen te kunnen bezorgen, gebeurt dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Wij maken alleen gebruik van vertrouwde actoren met wie wij overeenkomsten hebben zodat je gegevens altijd beschermd zijn in overeenstemming met de wettelijke bescherming van persoonsgegevens.

Zoals eerder vermeld, heb je het recht op een uittreksel van de gegevens die we over je hebben opgeslagen en ook het recht om deze te laten corrigeren. Dit wordt dataportabiliteit genoemd, het bewaren van je gegevens in een bestand. Als je een bestand met alle gegevens over jou wilt ontvangen, kun je contact met ons opnemen via support.nl@phonelife.com.

Als je van mening bent dat een eventuele verwerking van je persoonsgegevens niet correct is, heb je altijd het recht om hiertegen bezwaar te maken bij onze klantenservice. Als je klachten hebt over hoe wij je gegevens verwerken, kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ā 

Persoonsgegevensverantwoordelijke
PL Sverige AB, org.nr. 556913-5386, is de persoonsgegevensverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookie- en persoonsgegevensbeleid. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via support.nl@phonelife.com, zodat we ze kunnen beantwoorden.

Het beleid is bijgewerkt op 13-9-2022

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.Meer informatie